Zsírleszívás

A zsírleszívás egy széles körben elterjedt plasztikai beavatkozás, amely során olyan problémás tudjuk eltüntetni a zavaró zsírlerakódásokat, ahol  a sport és a diéta hatástalan. Nőknél és férfiaknál is gyakran kezelt területek a has, a csípő, a comb, a fenék, a deréktáj és a térd, de bármely más testrésznél is szép eredmények érhetők el ezzel a módszerrel. 

Az alábbi területeken végzünk leggyakrabban zsírszívást: toka, csípő, has, tompor, combok és térdek belső felszíne.

A műtéti eljárás során csekély metszést ejtenek, amelyen draint vezetnek be, ezen keresztül kivonják a szükséges zsírszövetet. A szírleszívás 20-30 perces beavatkozást igényel testtájanként, a műtét után 5-7 nap szükséges, míg a páciens a megszokott életvitelt. Az eredmény azonnal látszik, de a végleges forma kialakulásához 6 hónapra van szükség.

A változás elsősorban nem kilóba mérhető, hiszen  a zsírleszívás alakformáló és nem testsúly csökkentő eljárás. Nem a mérleg mutatóján, hanem a ruhái méretein érzékeli majd a változást. Elégedetten fogja tapasztalni, hogy teste ismét feszes, alakja formás és arányos.

Figyelem! Az ultrahangos zsírleszívás a hagyományoshoz képest nem minőségi, hanem technikai különbséget rejt, nem jobb vagy rosszabb hanem csupán egy fizikai elem.